A nyaralás az Alacsony-Tátrában

Szállás Jasna

Riverside Jasná

tól 60 € éjszaka

Apartments Ski & Sun

tól 40 € éjszaka

Vendégházak Jasna

tól 100 € éjszaka

Pension Maxim

tól 20 € éjszaka

Nové ubytovanie TatraLine

otvárame od 15.11.2017 za špeciálnu cenu
Viac info na: +421 (0)905 556 806
Pripravujeme nové ubytovanie v Jasnej

Szállás Jasna mi specializáció

Az A&R MANAGEMENT COMPANY egy nemrégiben alapított családi vállalkozás, amelynek fő profilja a Tátra és Liptov környéki hotelek, panziók és apartmanok irányítása. Legfőbb célunk, hogy profi szaktudásunk legjavát nyújtsuk a világ minden tájáról érkező ügyfeleink számára, naprakész internetes marketing eszközökkel és személyes kapcsolattartással egyaránt.

Jelenleg 4, gondosan kiválasztott ingatlant irányítunk Jasna környékén, amelyek változatos és egyedi kínálatukkal igyekeznek kielégíteni az utazók igényeit, kortól és "pénztárcától" függetlenül.

Vendégeink élvezhetik ingatlanjaink által kínált lehetőségeket, így a Pension Maxim salakos teniszpályáit és korcsolyapályáját, illetve a Via Jasna étterem, a konferenciaközpont, vagy a wellness központ által nyújtott szolgáltatásokat. A Demanova-völgyben található információs központunk. A legkedvezőbb ajánlatokat kínáljuk Önnek, legyen szó akár a környék látványosságairól, akár sífelszerelés kölcsönzésről télen, vagy biciklikölcsönzésről nyáron! Munkatársaink sok szeretettel várják Önt, akár egy csésze teára!

Ingatlanbefektetéssel kapcsolatos kérdései esetén ingatlanfejlesztéssel és – hasznosítással foglalkozó vállalataink nyújtanak segítséget, hogy bölcs és megfontolt döntést hozhasson.

Ajánlások

Hotel található a vidéken, mindenhol zöld, tiszta levegő, patak a szállodában. Mivel mentünk a kislányom, mi tetszett nagyon játszótér, sok látnivalóval. Mivel a szálloda csak ugrás érdeklődés: Demänovské, Chopok, Tatralandia, kapcsolat állatkert, bob és mások.

Demänovská völgyben voltunk először, és csodálkoztak, hogy milyen szép, hogy ott van. Szállás jó volt, és ajánlom az Allegro és nyáron. Nagyon kellemes, ha a szauna és a jacuzzi a lakásban, ezt használtuk a legteljesebb. Rengeteg olyan éttermek, a diéta nem probléma ...

A barátságos személyzet, előzetesen ellenőrzött telefonon, amikor megérkezünk, így vártunk a recepción. Internet is hűvös és működik korlátozás nélkül. A hely nagyszerű, és a terület is lehet parkolni.

RiverSide - Jasna Alacsony-Tátra

RiverSide hagyomány 1905 óta